آلبوم یادگار عمر 1
به همراه کتاب الکترونیک در 30 قطعه
230,000 تومان
پس از خرید یادگار عمر 1 ، 30 قطعه فایل صوتی + کتاب الکترونیک یادگار عمر در پنل کاربری شما قرار خواهد گرفت .
تصاویری از این آلبوم
مقتصری در رابطه با یادگار عمر 1
یادگار عمر 1
استاد جلیل شهناز در سال 1300 شمسی در خانواده ای هنرمند در اصفهان متولد شد . نخستین استاد او پدر و سپس برادرش بودند. تار نوازی را با الگوی مکتب اصفهان آغاز کرد و پس از مهاجرت به تهران در سال 1324 ادنک اندک متکب ویژه خود را بنیاد نهاد .
از سال 1336 به همکاری با پخش موسیقی ملی رادیو پرداخت ، در اوج آن شرکت در برنامه گلها بوده و پس از انقلاب اسلامی نیز اقدام به نواختن و ضبط ردیف های موسیقی سنتی ایران نموده .
استاد جلیل شهناز با بهره گیری از ضربی ها و تصنیف های قدیمی و تسلط در مرکب نوازی ریتمیک ، سبک متقدمان تار نوازی اقا حسین قلی و درویش خان را تکامل بخشید و شاخساری نو بر ریشه های کهن تار نوازی افزوده است .
استاد با تبدیل تکتیک های قدیمی ، دوراب ها ، ریز های قوی و نیز پاساژهای صحیح و ویبراسیون ، پنجه کاری و با بهره گیری از همه بخش های مضراب خود تار از خرک تا روی نقاره اجرای دستگاه ها با کوک های نوین و گوناگون مضراب در آواز و چهار مضراب سبک منحصر به فرد خود را بنیان نهاد برخی از ویژگیهای نوازندگی استاد فشار متناسب روی مضراب و خرک با زاویه صحیح نسبت به سیم، سرعت بالای برخورد با سیم و نوع قرار گرفتن مضراب در دست میباشد.
نرمی قدرت دو خصلت اساسی انگشتان دست چپ استاد است همراه با ویبرههای مچ روشی نحصربه فرد را به نمایش میگذارد.
اما با این همه نحوه نوازندگی همیشه ثابت نبوده و گاهی به اقتضای مقامها تغییر میکند که نشانه انعطاف به اهتمام استاد در تطبیق نواختن با نغمه است این ریزکاریها همراه با بداهه نوازی و احساس عمیق در نواختن باعث شده است تا تبدیل به نواختههای شفاهی استاد به نت کاری دشوار و پرمخاطره شود دشوار در درست شنیدن همه اثر و پرمخاطره در انتقال صحیح شنیدهها به نت.
اما ضرورت تبدیل این آثار به نت برای انتقال سبک استاد به نسل آینده تارنوازان ، چندان اهمیت دارد که لازم است شاگردان مستقیم او که در محضرش کسب فیض نمودهاند سختی را به جان بخرند و با تمام تلاش و توان این وظیفه هنری را به سرانجام برسانند .
این کتاب در همین راستا و با تلاش چند ساله شبانه روزی نویسنده ، تهیه و در اختیار علاقمندان به تارنوازی با سبک استاد جلیل شهناز قرار گرفته است . آنچه به نویسنده جسارت چنین کار گستردهای را اعطا کرده ، تایید و اجازه شفاهی و کتبی استاد جلیل شهناز میباشد .همواره شاگرد خود را به این کار مهم تشویق و ترغیب نموده است.
استاد هوشنگ ظریف آموزگاری صبور و راستین و فداکار و انسانی متواضع است ، با طبع شوریده و مضراب شیرین و شور در تار و شوق در دل عاشقان موسیقی میافکند. نخستین اساتید آخرین نوازندگان بزرگ و کلاسیک تارنوازی ایران موسی خان معروفی و علی اکبر خان شهنازی بوده است .
استاد با آمیزش سبک کهن ایشان و شیرینکاریهای مدرن خود ، تارنوازی را ارتقاء دیگر بخشیده است. برخی از ویژگیهای تارنوازی خاص استاد را میتوان ، شفافیت مضرابها ،کاهش ریزها ویبراسیون و ریز نوازی و تریولهها با تک مضراب دانست.
یکی از بزرگترین مواهب حضور همه جانبه استاد در عرصه تارنوازی ، نظارت دقیق ایشان بر انتقال صحیح نواختههای اساتید بزرگ روزگار، استاد جلیل شهناز و فرهنگ شریف به نسل آینده میباشد.تدوین بی اشتباه و منقطع این کتاب (یادگار عمر 1) مدیون استاد هوشنگ ظریف است .
این نادر فرزانه، با برخورداری از علم موسیقی، تکنیک تارنوازی ، طبع دقیق و شخصیت و مسئول پذیری نویسنده منت نهاده و او را با همراهی و همدلی خود دلگرم و با ویراستاری شائبه خردمندانه و دلسوزانه ، صحت نت نویسیهای جاودانه و سازی نواخته و سمعی را از طریق کتاب تضمین نموده است.
استاد و همکاران گرامی در نشر مجموعه کتاب یادگار عمر 1 به این حقیر یاری رساندن به ترتیب حروف الفبا عبارتند از: کیوان اصلاح پذیر، اعلا ایجادی ، منوچهر پژمانفر، محمدرضا گرگینزاده . بدین وسیله از زحمات بیشائبه آنان قدردانی و سپاس گذاری به عمل میآید.
نکته : دوستان در صورتی که در مورد خرید کتاب یادگار عمر 1 هر گونه سوالی دارید از بخش چت آنلاین همین صفحه یا مرکز پشتیبانی با ما در ارتباط باشید.