آنچه در این مقاله میخوانیم: روی جلسه مورد نظر کلیک کنید
آموزش کیوبیس
دوستان عزیزم به معرفی دوره آموزش کیوبیس خیلی خوش اومدین . برای دیدن ویدیو آموزش کیوبیس هر جلسه کافیه روی پوستر اون جلسه کلیک کنید و مستقیم به اون حلسه و ویدیو آموزشی اون هدایت میشید . امیدوارم که از دیدن آموزش ها لذت ببرید .
جلسه اول : نحوه ساخت پروژه
راهنمای ساخت پروژه در کیوبیس . در جلسه اول از سری آموزش کیوبیس
زمانی که برای اولین بار روی آیکون کیوبیس کلیک میکنید ، نرم افزار کیوبیس شروع میکنه به شناسایی تمام پلاگینها ، VST ها ، سخت افزارهایی که به کیوبیس متصل هستند و … و بعد از اون صفحه ای جدید رو به شما نشون میده . البته این اتفاق هر بار که میخوایید کیوبیس رو باز کنید دوباره میفته .
به عنوان مثال اگه شما پلاگین جدیدی نصب کردین و درعین نصب نرم افزار کیوبیس هم باز باشه همون موقع کیوبیس بلافاصله بعد از نصب پلاگین ، اون پلاگین رو نمیشناسه و شما نیاز دارین که یه بار پروژه رو ببندید و دوباره باز کنید . (البته راه های دیگه ای هم برای شناسایی پلاگین و VST جدید در عین حال که کیوبیس Run هست وجود داره که در قسمتی دیگه بهش میرسیم )
بعد از این مرحله شما صفحه ای رو میبینید که دو بخش داره . بخش سمت چپ که به شما یه سری اخبار رو به شما نشون میده که اگه کلیک کنید مستقیم شمارو به سایت Steinberg (سازنده نرم افزار کیوبیس) میبره و صفحه مربوط رو به شما نشون میده .
کار دیگه ای که این بخش برای شما انجام میده ،نشون دادن آخرین ورژن کیوبیس (در صورت در دسترس بودن) و امکانات جدیدی که توی اون آپدیت میتونید ببینید هست .
همچنین در صورتی که از نسخه اورجینال کیوبیس استفاده میکنید ، میتونید از بخش Support سوالات خودتون رو مستقیماً از شرکت Steinberg سازنده نرمافزار کیوبیس بپرسید و حتی اگر مشکلی در اتصال به اکانت خریداری شده خود داشته باشید اونها توسط ایمیل به شما پاسخگو هستند.
اما بخش مهمی که در این مقاله میخوایم در موردش صحبت کنیم بخش سمت راست این صفحه هست که قسمتهای مختلف مثل Recent , Recording , Scoring , Production , Mastering رو شامل میشه .
اما اون بخشی که ما میتونیم به واسطه اون پروژه جدید در کیوبیس بسازیم قسمت More هست .
بعد از باز شدن بخش More شما میتونید به دو صورت پروژه مورد نظرتون رو در کیوبیس بسازید. روش اول Use default location .
در این روش شما میتوانید یک مکان ثابت برای پروژههای خودتون روی کامپیوتر شخصیتون مشخص کنید و از این به بعد برای ساخت پروژههای جدید تنها کافیه که از بخش Project Folder نام پروژه جدید خودتون رو بنویسید و پس از اون Create Empty رو بزنید.
تمام جزئیات این بخش رو از طریق ویدیو به شما آموزش دادیم
روش دوم که در واقع روش پیشنهادی ما به شما میباشد گزینه Promp for project location هست که در این روش شما میتونید برای هر کدام از پروژههای خود جداگانه مکان جدیدی در روی کامپیوتر برای آنها بسازید در این روش تنها کافیه گزینه Create Empty رو بزنید ، مکانی که میخوایید پروژه شما در اونجا ساخته بشه رو انتخاب کنید ، یک فولدر جدید را ایجاد کنید و گزینه select folder را بزنید و پس از اون پروژه شما ساخته میشه.
هم اکنون شما تمام مراحل ساخت پروژه جدید در کیوبیس را به خوبی میدونید در جلسه آموزش کیوبیس آینده روش سیو کردن پروژه کاملا صحیح رو به شما آموزش دادیم.
جلسه دوم : ذخیره پروژه به صورت صحیح
در جلسه دوم از آموزش کیوبیس یاد میگیرید که چطور پروژه خودتون رو ذخیره کنید . اشتباهات رایج و در ساخت و ذخیره فایل CPR (فرمت فایل ذخیره پروژه ) رو میشناسید و یاد میگیرید که اگه خواستین پروژتون رو برای یکی از دوستانتون ارسال کنید چه چیزهایی نیاز هست تا در پوشه پروژه خودتون داتشه باشید .
دوستان دقت کنید خیلی مهم هست که به چه شکل پروژه رو ذخیره (Save) کنید. شاید ظاهرا این کار خیلی ساده باشه اما یادتون باشه زمان ذخیره پروژه برای بار اول به هیچ عنوان مکان ذخیره پیش فرز پروژه رو به هیچ عنوان تغییر ندید .
بارها دیدم که دوستانی میخواستن برای من پروژه بفرستن تا بیان برای ادامه ضبط یا حتی میکس و مسترینگ اما موفق نشدن چرا که از اوز اول مکان ذخیره پروژه رو تغییر دادن حالا ک میخوان پروژه رو از روی سیستم خودشون انتقال بدن به یه سیستم دیگه میبینن که به مشکل میخورن و احتمالا چون مدت زمانی از ساخت پروژشون داره میگذره یادشون نمیاد که برای اولین بار پروژه رو کجا ذخیره کردن .
این درس رو با دقت گوش کنید تا در جلسه بعد بپردازیم به قدم مهم بعدی یعنی متصل کردن کارت صدا به کیوبیس و بررسی مشکلات احتمالی .
نگران هیچی نباشید توی این دوره همه چیز رو جوری براتون توضیح دادیم که به هیچ مشکلی بر نمیخورید . اگرم مشکلی داشتید توی همین صفحه کامنت بزارید و مشکلتونو با ما در میون بزارید ، ما بهتون پاسخ میدیم .
جلسه سوم : اتصال دقیق کارت صدا به کیوبیس
در جلسه سوم از آموزش کیوبیس یاد میگیرید تا چهار کار مهم رو انجام بدین .
اول از همه اتصال صحیح کارت صدا به کیوبیس . دقت کنید قبل از این مرحله شما باید کارت صدای خودتون رو روی کامپیوتر شخصیتون نصب کرده باشین . و از اتصال اون با کامپیوتر مطمئن شده باشید .
اگه این کارو نکردین همین الان کیوبیستون رو ببندید ، درایور کارت صداتون رو به نسبت مدلی که هست از گوگل دانلود کنید و اون رو نصب کنید .توی این مرحله برای اطمینان از نصب کارت صدا روی ویندوز ، یه موزیک پخش کنید و مطمئن بشید که کارت صداتون بدون مشکل میتونه صدا رو پخش کنه .
ترجیحا بعد از نصب یک مرتبه سیستم رو ری استارت کنید و بعد از اون کیوبیس رو باز کنید و مراحلی که توی این جلسه بهتون گفته شده رو به ترتیب انجام بدین تا کارت صداتون به کیوبیس هم متصل بشه .
اگه توی هر مرحله مشکلی داشتید میتونید از ما توی بخش نظرات همین صفحه مشکلتون رو بپرسید .
این جلسه رو با دقت ببینید و بعد از اینکه تمام مراحل رو با دقت انجام دادین و مشکلی نداشتین بریم سراق مرحله بعدی و ورود (Import) فایل صوتی یا ویدیو به کیوبیس .
جلسه چهارم : وارد کردن Audio و Video به کیوبیس
در ویدیو آموزشی جلسه چهارم از آموزش کیوبیس یاد میگیرید که که چطور یه فایل صوتی یا ویدیو رو وارد کیوبیس کنید .
علاوه بر اون میانبرهایی (Short cut) یاد میگیرید که سرعت کار با کیوبیستون رو افزایش میده . همون طور که میدونید اگه برای انجام هر کاری بخوایین فقط با موس و طی کردن چند مرحله یک کار رو انجام بدین این ممکنه خیلی برای شما زمان بر باشه .
کلید های میانبر به شما کمک میکنه بجای طی کردن چندین مرحله تنها با فشردن دو یا سه کلید روی کیبورد به نتیجه ای که میخوایین برسید.جلوتر که بریم خودتون یاد میگیرید که حتی کلید های میانبر مخصوص خودتون رو بسازید و به قولی عملیات شخصی سازی کلید های میانبر رو خودتون انجام بدین .
این مرحله رو بخوبی یاد بگیرید تا در جلسه بعد بریم سراق ساخت Audio Track (ترک صوتی )
اگه مشکلی در این جلسه داشتید میتونید از بخش نظرات همین صفحه از ما بپرسید
جلسه پنجم : ساخت Audio Track
بالاخره بعد از چندین جلسه مهم گذشته ، در این جلسه از آموزش کیوبیس یاد میگیرید که Audio Track یا همون ترک صوتی بسازید . با انواع ترک صوتی آشنا میشید و یاد میگیرید که چه موقع ترک صوتی مونو (Mono) و چه موقع ترک استریو(Stereo) بسازید .
همچنین بهتون میگیم چطوری ترک هایی که نمیخوایید رو بتونید پاک کنید تا پروژتون الکی شلوغ نشه. یه موضوع مهم دیگه هم در این جلسه بهتون یاد میدیم و اونم اینه که یاد میگیرید در هنگام ضبط سطح گین (Gain) ورودیتون چه مقدار باشه .بهترین حالت ورودی رو بهتون نشون دادیم و توضیح دادیم که اگه سطح گین ورودی کم باشه چه مشکلاتی بهم میزنید و اگر حتی از اون طرف سطح گین ورودی بیش از حد زیاد باشه چه مشکلاتی خواهید داشت.
جلسه بعدی یکی از جلسات بسیار مهم هست . ابزار های ادیت صدا رو بهتون گفتیم و کار با اونها رو بهتون یاد دادیم .
اگه مشکلی یا سوالی توی این جلسه داشتید از طریق بخش نظر سنجی همین صفحه برامون بنویسید .
جلسه ششم : ابزارهای ادیت صدا
در این جلسه از آموزش کیوبیس نحوه ادیت کردن لاین ضبط شده رو براتون کامل توضیح میدیم . یاد میگیرید چطور با هر کدوم از ابزارهای ادیت داخل کیوبیس کار کنید و چه موقع از هر کدومش استفاده کنید. یه سری کلیدهای میانبر هم بهتن یاد دادیم که باز کارتون راحت تر و سریعتر بشه .
همچنین با گزینه های موجود روی هر ایونت (Event) آشنا میشید و یاد میگیرید که چطور اونهارو تغییر بدین و با معنی فید این (Fade in) و فید اوت(Fade Out) آشنا میشید . یادمیگیرید چطور سرعت یک ایونت (Event) رو تغییر بدین . بتونید سرعت هر ایونت رو کم یا زیاد کنید .
نکته مهم : این جلسه نکات ریز زیادی داره که بعد از یادگیری لازمه که حتما وقت بزارید و روشون تمرین کنید تا ملکه ذهنتون بشه . اینو در نظر داشته باشید تنها دیدن ویدیو ها و یادگیری آموزشها کافی نیست . برای بهتر شدن و استفاده از آموزشها نیاز هست که خودتون هم وقت بزارید و تمرین کنید.
هر مشکلی یا سوالی هم داشتید میتونید از بخش نظرات همین صفحه از ما بپرسید.
جلسه هفتم : ضبط صدا در کیوبیس
بعد از اینکه در جلسه قبل از آموزش کیوبیس یادگرفتین تا با ابزارهای مختلف ادیت در کیوبیس کار کنید حالا وقت اونه که در آموزش کیوبیس یاد بگیرید چطور میتونید صدای خودتون رو ضبط کنید. کلید های مربوط به رکورد و استوپ (Stop) رو یاد میگیرید .
همون طور که میدونید ضبط کردن صدا یک پروسه مهم در کل ساختار پروژتون هست مخصوصا اگه اون ضبط صدا مربوط به پروژه های موسیقایی باشه. یه باور غلط وجود داره که میگن ما ضبط رو انجام میدیم صداها بعدا توی میکس درست میشه . باید بدونید اصلا اینطور نیست . شما برای اینکه در نهایت یک خروجی استاندارد از صداتون داشته باشید باید اول از همه ضبط خوبی داشته باشید . هر چند که یک ضبط خوب خودش چندین مرحله مختلف داره و توی مقاله ای جدا به اون میپردازیم .
توی جلسه بعد در مورد تنظیمات هر ترک(Track) براتون توضیحات جامع و کاملی دادیم.
اگه در مورد این جلسه مشکل یا سوالی داشتید میتونید از طریق بخش نظرات در انتهای همین صفحه اونو با ما در میون بزارید و جواب رو از ما بگیرید .
جلسه هشتم : تنظیمات Track
در این جلسه از آموزش کیوبیس شما با گزینه های موجود در هر ترک (Track) آشنا میشید و میفهمید که هر کدوم به چه کاری میاد . مثلا میتونید اسم هر ترک رو تغییر بدین ، یا با گزینه های Solo و Mute آشنا میشید . توضیحاتی در مورد ادیت چنل (Edite Chanel) خواهید شنید و متوجه میشید که چطور از روز ظاهر ترک تشخیص بدین اون ترک مونو هست یا استریو (Mono or Stereo) . همچنین شیوه قفل کردن ترک رو یاد میگیرید .
اینها آموزهاش ساده ای هستن که تو این جلسه یاد میگیرید اما در عین ساده و راحت بودن بسیار مهم هستن که هر کسی که با کیوبیس کار میکنه باید اونو بدونه .
بعد از یادگیری نکات گفته شده توی این جلسه به جلسه آینده میریم ، به جایی که نکات بیشتری در مورد هر ترک یاد میگیرید .
اگه در رابطه با این جلسه سوالی داشتید میتونید از بخش نظرات همین صفحه اونو با ما در میون بزارید و ما به شما پاسخ خواهیم داد.
جلسه نهم : تنظیمات Track 2
توی این جلسه از آموزش کیوبیس گزینه های بیشتری که برای تنظیمات هر ترک لازم هست بدونید رو بهتون یاد میدیم . اینو در نظر داشته باشید خیلی از تنظیماتی که توی جلسه هشتم یاد گرفتید از این مرحله هم میتونید دوباره اونها رو انجام بدین و درواقع این یکی از خصوصیات مثبت کیوبیس هست که به کاربرهاش این امکان رو میده که از جاهای مختلف یه سری تنظیمات مشابه داشته باشن . اما به جز اون یک سری تنظیمات تخصصی هم این بخش داره مثل تنظیمات اینپوت (Input) و اوت پوت (Output) که طریقه تنظیم کردنش رو بهتون آموزش دادیم .
علاوه بر اینها با بخش های والیوم (Volume) ، پن (Pan) هم آشنا میشید .
این بخش رو با دقت گوش کنید چون یه موقع اگه پروژه رو باز کردین و دیدین صدا نداره پروژتون اول باید این قسمت هارو چک کنید . پس خیلی مهمه
در نهایت اگه در رابطه با این جلسه سوالی داشتید میتونید از بخش نظرات همین صفحه اونو با ما در میون بزارید و ما به شما پاسخ خواهیم داد.
جلسه دهم : ادیت با اسنپ
کار با اسنپ . نگم براتون که چقدر این ابزار در کیوبیس مهمه . در این جلسه از آموزش کیوبیس میتونم بهتون قول بدم شما از کیوبیس هر استفاده ای که میخوایید داشته باشید ؛ چه گوینده باشید و فقط بخوایید صدای خودتون رو ضبط کنید ، چه کار دوبله بخوایین انجام بدین و چه تخصصی بخوایین موسیقی کار کنید در همه حالت این اسنپ یکی از پر مصرف ترین ابزارهای کیوبیس هست .
درواقع این بخش به شما کمک میکنه تا روی ادیت هاتون دقت بیشتری داشته باشید . البته نه فقط روی ادیت کردن ، بهتره بگم هر جایی که احتیاج به دفت بیشتر در Cursor داشتین باید حتما و الزاما از اسنپ (Snap) استفاده کنید.
بخوام جزیی تر بگم مثلا اگه بخوایین یه مکانی رو دقیقا سر یه زمان خاص کات (Cut) کنید یا سر یه میزان خا بخوایین ضبط (Record) کنید یا حتی پخش رو از یه مکان خاص بخوایین انجام بدین . در هر حالتی این اسنپ به کار شما میاد و میتونید ازش استفاده کنید.
این جلسه از آموزش کیوبیس نیاز به تمرین زیاد داره از طرف شما برای اینکه بتونید به خوبی ازش توی هر شرایطی استفاده کنید
و در نهایت اگه در رابطه با این جلسه سوالی داشتید میتونید از بخش نظرات که در انتهای همین صفحه قرار داره سوال خودتون رو با ما مطرح کنید و ما با افتخار بهتون جواب میدیم.
جلسه یازدهم : Left Zone
توی این جلسه از آموزش کیوبیس در مورد یه بخش جدید صحبت کردیم که از نسخه 13 به کیوبیس اضافه شده . البته دوستانی که از نسخه های قدیمی تر استفاده میکنن ناراحت نباشن چون دقیقا تمام چیزهایی رو که این بخش ارائه میده قبلا از ابزارهای هر ترک که توی جلسه نهم توضیح دادیم وجود داشت مثل فیدر(Fader) .
و البته همین الان هم تمام گزینه ها تکراری هست ! بله درست خوندید . همون طور که قبلا هم اشاره کردم کیوبیس دسترسی به ابزارهای مختلف رو همیشه از بخش های متفاوت به کاربرهای مسده و یکی از دلایل کاربر پسند بودن کیوبیس همین قابلیته .
اگرم در رابطه با این جلسه سوالی داشتید میتونید از بخش نظرات که در انتهای همین صفحه قرار داره سوال خودتون رو با ما مطرح کنید و ما با افتخار بهتون جواب میدیم.
جلسه دوازدهم : تعیین تمپو و میزان نما
این جلسه از آموزش کیوبیس در مورد انتخاب سرعت اجرای قطعه (Tempo) و انتخاب میزان نما (Signature) صحبت میکنیم . این جلسه مخصوص کسانی هست که موسیقی کار میکنن و حتما قبل از شروع هر پروژه موسیقایی باید تمپو(Tempo) و میزان نمای پروژشون رو به درستی انتخاب کنن .
دو روش مختلف رو توی این ویدیو توضیح دادیم که یکی روش ساده و معمول اون هست و یکی دیگه روش تخصصی و حرفه ای .
این ویدیو رو با دقت تماشا کنید و در نهایت اگه در رابطه با این جلسه سوالی داشتید میتونید از بخش نظرات که در انتهای همین صفحه قرار داره سوال خودتون رو با ما مطرح کنید و ما با افتخار بهتون جواب میدیم.
جلسه سیزدهم : VST
این جلسه از آموزش کیوبیس هم مثل جلسه قبل از آموزش کیوبیس مخصوص دوستانیه که علاقه مند به موسیقی هستن . در مورد VST ها براتون صحبت کردیم و گفتیم که چطور میتونید VST ها رو توی کیوبیس باز کنید و چطور ازشون استفاده کنید .
همچنین براتون توضیح دادیم که از کجا میتونید VST های مختلف رو به سلیقه خودتون خریداری کنید و هر چی که میخوایید رو دانلود کنید و لذت ببرید .
با نحوه نت نویسی آشنا شدید و کلی توضیحات جزیی دیگه
و در نهایت اگه در رابطه با این جلسه سوالی داشتید میتونید از بخش نظرات که در انتهای همین صفحه قرار داره سوال خودتون رو با ما مطرح کنید و ما با افتخار بهتون جواب میدیم.
جلسه چهاردهم : افکت گذاری و تقویت صدا
این جلسه از آموزش کیوبیس برای تمام گروه ها مناسبه . چه تنظیم کننده هستید ، چه گوینده و چه دوبلور .
همیشه در مراحل آخر یکی از دغدغه های کاربرهای کیوبیس اینه که چطور میتونیم کیفیت فایل های ضبط شدمون رو افزایش بدیم . یا چطور میتونیم یه سری افکت هارو برای صداهامون استفاده کنیم .
هر چند خیلی دقت کنید پروسه میکس و مسترینگ یک پروسه کاملا تخصصی هست که برای بهبود صداها زمانی که پروژه به پایان میرسه انجام میشه و ما توی این جلسه آموزش میک و مسترینگ ندادیم .
توی این جلسه تنها تلاش کردیم که یک سری پلاگین ها رو بهتون معرفی کنیم که فقط بتونید کارتون رو باهاشون راه بندازید . مثلا یه پروژه دارید که در نهایت قراره اونو توی فضای مجازی منتشر کنید و شاید خیلی جدی نباشه . و خوب با پلاگین هایی که بتون معرفی کردیم خیلی خوب میتونید تا حدی به صداهای ضبط شدتون افکت بدید و در نهایت کیفیتشون رو بهتر کنید .
اما دقت کنید اگه پروژه ای دارید که خیلی جدی هست حتما باید بعد اتمام اونو بدین به متخصص میکس و مسترینگ تا پروژه رو براتون میکس کنه و باز هم تکرار میکنم که میکس و مسترینگ یک فرایند کاملا تخصصی هست.
و در نهایت اگه در رابطه با این جلسه سوالی داشتید میتونید از بخش نظرات که در انتهای همین صفحه قرار داره سوال خودتون رو با ما مطرح کنید و ما با افتخار بهتون جواب میدیم.
جلسه پانزدهم :Export
توی این جلسه از آموزش کیوبیس یاد میگیرید که چطور از پروژتون بتونید خروجی بگیرید یا اصطلاحان (Export) بگیرین . دقت داشته باشید این مرحه رو زمانی باید انجام بدین گه دیگه تمام کارهای روی پروژتون به اتمام رسیده ، صداتون رو تقویت کردین و دیگه هیچ تغییری روی پروژه نمیخوایید انجام بدین و حالا وقت اینه که از صداتون یا همون پروژتون یه خروجی با فرمت مد نظر بگیرین .
این فرمت میتونه به نسبت موارد استفاده شما MP3 یا Wav باشه . توضیح بیشتر لازم نیست بدم
ویدیو رو ببینید و اگه هر سوالی داشتید میتونید با خیال راحت از ما بپرسید و ما با افتخار بهتون جواب میدیم
جلسه شانزدهم : فید آخر قطعه
یکی از تکنیک هایی که خیلی میتونه برای همه گروه های استفاده کننده از کیوبیس مفید باشه Automation هست . این بخش بسیار پر کاربرد و تخصصیه که توی دوره کیوبیس پرو اونو کامل توضیح دادیم ، اما یکی از موارد استفاده Automation تنظیم ولوم صدای ترک هست.
توی این جلسه از آموزش کیوبیس بهتون توضیح دادیم که چطور آخر قطعاتتون رو با کمک Automation فید کنید .
این جلسه از آموزش کیوبیس ، آموزش مفیدی هست اونو ببینید و و در نهایت اگه در رابطه با این جلسه سوالی داشتید میتونید از بخش نظرات که در انتهای همین صفحه قرار داره سوال خودتون رو با ما مطرح کنید و ما با افتخار بهتون جواب میدیم.
جلسه هفدهم : مثال پروژه محور
این جلسه از آموزش کیوبیس اختصاصی برای دوستانیه که پادکست ضبط میکنن . در این جلسه هر آنچه بهتون توی جلسات قبل توضیح داده بودیم رو توی پروژه عملی براتون انجام میدیم و بهتون نشون میدیم که چطور کار میکنن .
همچنین در مورد Automation هم بیشتر و با جزییات بیشتری توضیح دادیم براتون .
و در نهایت اگه در رابطه با این جلسه سوالی داشتید میتونید از بخش نظرات که در انتهای همین صفحه قرار داره سوال خودتون رو با ما مطرح کنید و ما با افتخار بهتون جواب میدیم.
جلسه هجدهم : سینک تصویر و صدا
خوب این جلسه از آموزش کیوبیس برای دوستانی مناسب هست که کار دوبله و صداگذاری انجام میدن .
توی این جلسه کار با نرم افزار پریمیر رو بهتون آموزش دادیم . البته باید اشاره کنم که پریمیر یک نرم افزار تخصصی تصویر هست و قطعا تمام اون رو توی یک جلسه یاد نخواهید گرفت ، اما این جلسه برای این ضبط شده تا شما بتونید فقط کارتون رو باهاش انجام بدین . اگه پروژه دوبله داشتید و صداتون رو با کیوبیس ضبط و ادیت کردین بعد از خروجی گرفتن صدا بتونید اونو با تصویرتون سینک کنید .
اسن جلسه رو ببینید و در نهایت اگه در رابطه با این جلسه سوالی داشتید میتونید از بخش نظرات که در انتهای همین صفحه قرار داره سوال خودتون رو با ما مطرح کنید و ما با افتخار بهتون جواب میدیم.
جلسه نوزدهم : آکوردهای فایل صوتی
یکی از جلسات جذاب برای دوستانی که موسیقی کار میکنن قطعا همین جلسه از آموزش کیوبیس هست . یه موقع یه موزیک میشنوید و دوست دارید تا آکوردهای استفاده شده در اون موزیک رو یاد بگیرید . این روش میتونه به شما تا حد زیادی کمک کنه تا بتونید به آکوردهای یه قطعه دست پیدا کنید .
هر چند که قطعا تمام آکوردهایی که به شما نشون میده قطعا درست و بی تقص نیست ولی تا حد زیادی کمک کننده هست .
در نهایت امیدوارم این دوره برای شما مفید بوده باشه و از طول دوره استفاده لازم رو برده باشید .
خوشحالیم که با شما بودیم .
پیشنهاد میکنم اگه تصمیم دارید که کیوبیس رو تخصصی تر یاد بگیرید دوره آموزش کیوبیس پرو رو تهیه کنید .
و در نهایت اگه در رابطه با این جلسه سوالی داشتید میتونید از بخش نظرات که در انتهای همین صفحه قرار داره سوال خودتون رو با ما مطرح کنید و ما با افتخار بهتون جواب میدیم.